Hogyan készül?
A GERE cégcsoport tagjaként szenvedélyünk és hivatásunk a minőségi borkészítés.
1. Felelős forrásból származó szőlő leszüretelése
A szőlőt a Villányi borvidék termelőitől vásároljuk, melynek leszüretelése után célunk a termés minél korábbi feldolgozóba való juttatása.
2. Szőlő feldolgozása, borkészítés
A szőlő a pincészet villányi, abszolút csúcstechnológiával rendelkező üzemébe kerül, ahol minden adott, hogy a legkíméletesebben, leggyorsabban mustot nyerjünk belőle.
Kizárólag saválló acélból készült tartállyal dolgozunk, ez a technológia lehetőséget ad a feldolgozott szőlő íz-, illat- és fajtajellegének koncentrált megőrzésére.
A feldolgozás alatt zárt rendszeren keresztül kíméletes mozgatással, szabályozott áztatással, folyamatosan felügyelt hőmérsékleten, védőgáz függöny alatt kerül az alapanyag a tartályokba.
A lé nyeréséhez szintén gravitációs rendszerrel töltött kíméletes vákuumpréselési technikát alkalmazunk és bormozgásainkat is modern perisztaltikus rendszerrel végezzük.
3. Palackozás
Az elkészült bort üvegpalackba töltjük, majd csavarzárral légmentesen lezárjuk.
További információért látogasd meg a gyakran ismételt kérdések oldalunkat.
Oszd meg és kapsz 15% kedvezményt!
Egyszerűen ossza meg ezt a terméket az alábbi közösségi hálózatok egyikén, és 15% kedvezményt kap!